Diensten

KOERIERSDIENST
Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij allerlei soorten pakketten vervoeren. Of het nu gaat om een eenmalige zending of wekelijkse zendingen. Voor ons is het geen probleem!
Onze chauffeurs zijn service gericht, flexibel, representatief, zelfstandig en uiteraard in het bezit van een geldig rijbewijs en verklaring van goed gedrag (VOG). Momenteel rijden wij voor verschillende vaste klanten. Dit gaat van pakketjes tot pallets. De inhoud loopt uit een van telefoons tot koelkasten tot medicijnen tot auto onderdelen.

VERHUIZINGEN
Ook verhuizingen zijn mogelijk bij ABC Express. Met onze 10 jaar ervaring is het geen probleem om uw hele inboedel te verhuizen.
Wij maken graag een afspraak met u om de inboedel te komen bekijken. Wij maken aan de hand van uw wensen een offerte op. Alles is dan mogelijk. Onze werkzaamheden bestaan ook indien u wenst uit zorgvuldig inpakken van alle spullen en deze ook weer op de juiste locatie te leveren.
Zoekt u sterke, hard werkende verhuizers? Bel dan nu + 31 (0) 6 17446766 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OFFERTE
Wilt u graag een offerte ontvangen voor uw zending?
Bel gerust naar 0617446776 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adresgegevens

ABC Express B.V.
Thorbeckestraat 83
4102 EM Culemborg

E-mail

Algemene zaken: info@abcexpress.nl
Administratie: administratie@abcexpress.nl
Opdrachten: planning@abcexpress.nl

Financieel

KvK 67638600
BTW nummer 857103945B01
IBAN NL91 INGB 0005 0446 13
Legetøj og BørnetøjTurtle